Skip to main content

Kategori:

Dato: 1 jun, 2023


Blå Flag på Anholt

Tag en velfortjent pause fra hverdagens travlhed og snup en frisk badetur på Anholt Vesterstrand, som igen i år er blevet tildelt det anerkendte Blå Flag.

Hop i badedragten, bikinien, badebukserne eller tag den i ‘ren natura’, og nyd det klare og rene saltvand. Badevandet er rent ved Anholt Vesterstrand, og samtidig er der særlig fokus på bæredygtighed.

Blå Flag er en international certificeringsordning, der administreres i Danmark af Friluftsrådet. Strande og havne med Blå Flag gennemgår løbende kontrol i løbet af sæsonen for at sikre overholdelse af de strenge kriterier.

Du kan denne sommer finde det Blå Flag på hele 153 danske strande og 15 havne.

“Rent badevand er vigtigt for mange, men vi ved, at rigtig mange danskere også går op i bæredygtighed, og et af de vigtigste kriterier for Blå Flag er fokus på bæredygtighed, f.eks. i form af afholdelse af aktiviteter, der gør gæsterne klogere på natur og miljø. Derfor glæder det mig, at vi igen i år kan give så mange strande og havne det kvalitetsstempel, som mærkningsordningen Blå Flag er,” siger Winni Grosbøll, direktør i Friluftsrådet.

Gør dig klar til at udforske Anholt Vesterstrand, hvor du kan nyde renhed, ro og en forfriskende badeoplevelse ved det Blå Flag.