Skip to main content

Kategori:

Dato: 30 apr, 2024

Læsetid: 1:20 min


Nyheder på Anholt Havn

Foråret og sommeren er på vej og vi har glædet os til at dele spændende nyheder fra vores smukke ø, hvor vi konstant arbejder på at forbedre gæsternes oplevelser.

Nyt rørsystem på alle broer.

Vi er glade for at meddele, at vi har implementeret et nyt rørsystem på alle vores broer! Med etableringen af et 110 mm rørnetværk ud til molerne, har vi nu tryk i rørene og udtag på alle broer, hvilket gør det muligt for brand- og redningsfolk at handle hurtigt i tilfælde af en nødsituation på vandet. Sikkerhed og beredskab er vores prioritet!

Miljøstation.

For at styrke vores engagement i miljøbevidst sejlads, har vi etableret en miljøstation, hvor sejlere kan tømme deres holdingtanke med lethed og være med til at passe på vores smukke havmiljø!

Terasse på Sailor House.

Ny terrasse på første sal i Sailor House er under opførelse, og til sommer vil der blive tilføjet sejl på ydersiden, så vores gæster kan nyde læ for vinden og en fantastisk udsigt.

Renovering af toilet- og badefaciliteter.

Vi fortsætter med at forny vores faciliteter med helt nye klinker og fliser i badeafdelingerne samt i omklædningsområdet. Det bliver virkeligt lækkert.

Flere redningsstiger.

Vi har også udvidet vores redningsmuligheder med endnu flere redningsstiger i havnebassinet, så du altid kan føle dig sikker og tryg, uanset hvor du befinder dig på havnen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Anholt og give dig en uforglemmelig oplevelse i de nye omgivelser