Skip to main content

Om Anholt Havn

Datterselskab til Grenaa Havn A/S
Om Anholt havn

Velkommen til en hyggelig lystbådehavn på øen i Kattegat

Anholt ligger i Kattegat ud for Grenaa. Ankommer man fra syd, sydvest kan turen krydres med en ekstra oplevelse: nemlig de 111 vindmøller i Anholt Havmøllepark, som nu er blevet et markant vartegn for Anholt. Anholt havn er en hyggelig lystbådehavn og et populært mål for lystsejlere især i sommermånederne.


Praktisk info til ophold på Anholt havn

Ved ankomst

Sailor House med toiletter, bad samt opholdsrum findes på højre hånd, når du forlader broen. I sejlerstuen forefindes også automat til betaling af havnepenge. Automaten accepterer kun betalingskort (ingen kontanter).

I automaten i sejlerstuen kan du ligeledes købe et kort til el og bad.

Se priser for el og bad her.

Der ydes rabat, bestående af 1 gratis dag, ved køb af 7 dages havnebillet. Vær opmærksom på, at der skal købes 7 dage på en gang og man skal trykke 7 dage ind i automaten.


Under dit ophold

Vær opmærksom på, at hverken kul- eller gasgrill er tilladt om bord på både, broer eller havnens øvrige arealer, med undtagelse af grillpladsen. Høj musik, til gene for andre sejlere, er ikke tilladt på broerne. Brug af soundboxes er forbudt på havnens område.

15 minutter før færgeafgang skal aktivitet i havnen indstilles. Dette gælder både for paddle boards, gummibåde og lignende. Orienter dig venligst for afvigelser fra normaltider.

De normale færgetider er:
Mandag til fredag: kl.: 8:00 | 15:45
Lørdag kl.: 8:00 | 14:00 | 14:45 | 20:45
Søndag kl.: 12:00 | 19:00

Der foretages løbende kontrol af havnepenge. Vær opmærksom på, at der ved manglende betaling efter forsøgt henvendelse opkræves et gebyr på DKK 100,-.

Du kan tanke benzin og diesel døgnet rundt og betale med kreditkort.

Havnefogeden eller personalet er dagligt på kontoret ved siden af sejlerstuen. Se i vinduet ved kontoret for åbningstiden, da denne varierer afhængig af sæson.


Ved afrejse

Ved afrejse returneres kortet i automaten ved Sailor House. Åben menuen og følg instruktioner- ne. Eventuelt restbeløb vil blive tilbageført til din konto.

Anholtfærgen

Kom nemt til Anholt med færgen fra Grenaa havn

Et besøg på Anholt er for de fleste også lig med en sejltur med M/F Anholt. Kommer du ikke selv til øen med sejlbåd, går turen med Anholtfærgen fra Grenaa til Anholt.

Det tager ca 3 timer at sejle mellem fastlandet og Kattegatøen.

På den smukke ø, midt imellem Danmark og Sverige, venter der besøgende smuk natur og et enestående, stressfrit miljø. Se sejlplanen og book din billet online på anholtfergen.dk

Anholtfærgen

Anholt Havn A/S er et datterselskab til Grenaa Havn

Der er færgeforbindelse mellem Anholt Havn og Grenaa Havn. På Anholt kan du opleve smuk natur og et enestående, stressfrit miljø. Blandt de kendte seværdigheder er bl.a. ørkenen, fyret eller sælkolonien ved Totten. Færgeturen var ca. tre timer.

Anholt Havn er et aktieselskab, som er 100 % ejet af Grenaa Havn A/S. Anholt Havns årsrapport kan nærlæses på dette link:

Anholt Fyr

Oplev de gode faciliteter på Anholt Havn, du kan benytte dig af, når du besøger den charmende ø i Kattegat