Skip to main content

Kategori:

Dato: 8 jun, 2021

Læsetid: 1:00 min


Praktisk nyt fra havnen

Anholt og øens havn er i fuld sving med at forberede sig til årets sæson. Alle sejl er sat for at give lystsejlerne og turisterne en fantastisk oplevelse på Danmarks dejligste ø – Det kan I læse mere om i nyheden klar til sæson 2021.

Derudover har vi lidt praktiske informationer til den forestående sæson.

Forbud mod soundboxes

Sidste år oplevede vi at store forsamlinger af unge mennesker holdt fester om natten på havnens arealer, herunder grillpladsen, færgens areal m.m. Disse grupper spillede højt musik på soundboxes, hvilket desværre var til stor gene for havnens sovende gæster, øens beboere og øvrige gæster. Derfor har vi i år lavet et forbud mod soundboxes og højtlydende musik på havnens område. I år vil politiet være repræsenteret i nattelivet fra uge 26 – 32. De beslaglægger soundboxes, hvis de bliver brugt på havnens område. Der skal stadig være plads til fest og musik, men nu har vi sat nogle rammer, hvor vi tager hensyn til hinanden, så alle kan få et godt ophold på Anholt.

Havnekort

Vi har lavet et havnekort, der giver et overblik over broerne samt faciliteterne på havnen. Vi håber, at det kan give et praktisk overblik til dem, der gæster havnen. Se eller download havnekortet her.

Blå flag

Anholt Vesterstrand kan endnu engang hejse det Blå flag. Det Blå flag er en miljømærkningsordning, der garanterer, at stranden arbejder for at sikre vores fælles natur og miljø. Det betyder, at du trygt kan hoppe i bølgerne, for badevandet er noget af det bedste i Danmark.